Taj Mahal in Utrecht

Taj Mahal
Zadelstraat 32
3511LV Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 2314530


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 21 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 19.5
Voorgerecht vanaf: € 3.75
Hoofdgerecht vanaf: € 12.5
Nagerecht vanaf: € 4.5

Bij Taj Mahal kunt u Indiaas eten. Taj Mahal is gevestigd aan de Zadelstraat te Utrecht. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden.

Bijzonderheden:

Naast de geschreven en ongeschreven wetten van de Indiase keuken, proberen wij U ook te laten genieten van de unieke smaak van onze eigen keuken. Een smaak die wij hebben ontwikkeld in de vijftien jaar dat wij reeds in Utrecht zijn gevestigd.

Meer informatie over Taj Mahal:

Geachte gast,

Wij heten u van harte welkom in specialiteitenrestaurant Taj Mahal. Ons restaurant is genoemd naar het hoogtepunt uit de geschiedenis van de Indiase architectuur, de Taj Mahal, het beroemde paleis in Agra, niet ver van de Indiase hoofdstad Delhi.
Het is gebouwd tussen 1630-1648 door Shah Jahan voor zijn lievelingsvrouw Mumtaz-i-Mahal.
U ziet het paleis afgebeeld in verschillende composities in ons restaurant, evenals op onze menukaart.

De Indiase keuken

De kunst om kruiden en specerijen te mengen, het principe waarop de Indiase keuken berust, is enkele eeuwen oud. Even oud zijn de strenge bereidingsvoorschriften die variëren al naar gelang het klimaat, de producten van een bepaalde streek, godsdienstige- en volkenkundige achtergronden.

Onze chef-kok is van uitzonderlijk hoog culinair niveau; verse ingrediënten, verfijnde en unieke kruidencombinaties, en smetteloze werkwijze en bereiding à la minute zijn de basis kenmerken van Uw maaltijd. Wij doen er alles aan om het U naar de zin te maken en wij hopen dan ook dat U zich thuisvoelt en smakelijk eet!

Gezien en beproefd
Voor de combinatie van lichte muren met vrolijk gekleurde bekleding van tafels en stoelen, is restaurant Taj Mahal licht en sfeervol. De boogopening die de twee restaurantgedeelten met elkaar verbindt, de nissen met wandkleedjes in de muur en de rustige achtergrondmuziek geven dit restaurant een typisch Indiaas tintje. De invloeden van dit land worden eveneens doorgevoerd in de keuken. In deze eeuw is in de Indiase eetcultuur toch wel wat verandering gekomen door westerse invloeden, doch het hart ligt nog steeds bij Indiaase tandoori, currys en vegetarisme. Dit restaurant staat garant voor zuiver en eerlijk eten waarbij u kennis kunt maken met de oosterse cultuur.


Openingstijden:

Maandag:17.00 - 23.00
Dinsdag:17.00 - 23.00
Woensdag:17.00 - 23.00
Donderdag:17.00 - 23.00
Vrijdag:17.00 - 23.00
Zaterdag:17.00 - 23.00
Zondag:17.00 - 23.00


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]