Indian Curry Boot in Rotterdam

Indian Curry Boot
Haringvliet 100 (nabij)
Rotterdam
Telefoon: 010 - 412 64 82


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Indian Curry Boot kunt u Indiaas, Pakistaans eten. Indian Curry Boot is gevestigd aan de Haringvliet te Rotterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Indian Curry Boot:

De Indian curry boot
Kent u de lekkerste kip Tikka Massala van Rotterdam al? Een smaaksensatie, die velen al eerder ervoeren in eethuis Zainab Roshni Mahal aan de Nieuwe Binneweg. Het genie achter de lekkerste Indiaas-Pakistaanse keuken is chefkok Khan. Hij is bereid gevonden zijn bijzonder smakelijke specialiteiten nu ook op onze authentieke salonboten te serveren!

Mocht u nieuwsgierig zijn naar het geheim van de kok, dan moeten wij u teleurstellen. Chefkok Khan zwijgt in alle talen. Het recept van de aller lekkerste Tikka Massala is namelijk een eeuwenoud familiegeheim dat van vader op zoon overgaat. Zelfs zijn vrouw kent het niet...

De Indian curry boot ontvangt u met oosterse gastvrijheid en een werelds buffet vol pittige en milde gerechten. Klik hier voor een greep uit het menu.De Indian curry boot vaart op woensdagen van 18.30-20.30 uur.
Op en afstapplaats: Haringvliet, tegen over. nr. 100 in de Oude Haven.
Prijs per persoon: 29,50 euro p.p. inclusief varen en currybuffet, kinderen 25 euro. Reserveren is noodzakelijk.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:18.30 - 20.30
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]