Indian Kabab Lounge in Hilversum

Indian Kabab Lounge
Havenstraat 15-17
1211KG Hilversum
Telefoon: +31 (0)35 6289000


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Indian Kabab Lounge kunt u Indiaas eten. Indian Kabab Lounge is gevestigd aan de Havenstraat te Hilversum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Indian Kabab Lounge:

oosterse gastvrijheid in een sfeervolle lounge
De Indiase keuken is alom geliefd om zijn verfijning en exclusiviteit. Het stereotype beeld van Indiase restaurants in Europa wordt door Indian Kabab Lounge echter volledig verlaten. Indian Kabab Lounge combineert de traditionele Indiase keuken met hedendaags comfort en een geweldige service. De sfeer is ongedwongen, warm en vriendelijk.
Indian Kabab Lounge is een loungerestaurant. De ruimte is ingericht met kleurige kussens en comfortabele banken en een centraal geplaatste kleioven (de tandoor) waarin uw maaltijd voor uw ogen bereid wordt. Relaxte muziek en een vriendelijke en professionele bediening maken het beeld compleet.

De warme sfeer en persoonlijke service maken dat u zich meteen thuis voelt.

indiaas - maar dan anders
Anders dan de traditionele Indiase restaurants in Europa biedt Indian Kabab Lounge naast perfect bereide maaltijden ook hedendaags comfort en een vriendelijke en professionele service. Het restaurant is comfortabel en kleurrijk ingericht, waarbij vooral de wandschilderingen - onder andere uit de Kamasutra - opvallen.

het beste van vele werelden
Initiatiefnemer en geestelijk vader van Indian Kabab Lounge is Joy Hingorani. Door zijn vele reizen is Joy in staat geweest heb beste van vele werelden te combineren. Het resultaat vindt u in Indian Kabab Lounge!

Indian Kabab Lounge is dagelijks geopend vanaf 17.30 uur. Dat is het formele verhaal. Daarnaast staan we open voor al uw idee�n: luncharrangementen, recepties, feesten of wat u verder ook maar kunt verzinnen - neem gewoon even contact met ons op.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]