Kohinoor of India in Arnhem

Kohinoor of India
Oude Oeverstraat 7
Arnhem
Telefoon: +31 (0)26 3514513


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 28 per persoon alles inclusief.*


Bij Kohinoor of India kunt u Indiaas eten. Kohinoor of India is gevestigd aan de Oude Oeverstraat te Arnhem. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Iedere donderdag buffet: Onbeperkt genieten van de indiase keuken voor ? 14,99

Meer informatie over Kohinoor of India:

De Kohinoor
Kohinoor is de naam van de wereldberoemde diamant uit India, die in 1849, na de oorlog tussen de Engelsen en de Sikhs, als oorlogsschat werd geschonken aan koningin Victoria. Dit juweel is nog steeds in het bezit van de Engelse koninklijke familie.





De sfeer
Bij binnenkomst in een van onze ruime restaurants wordt u aangenaam verrast door de mystieke sfeer van de Oriënt, opgeroepen door de geur van Oosterse kruiden en specerijen. Deze vormen samen met de stijlvolle omgeving en de traditionele kostuums een bijzondere achtergrond voor een onvergetelijk avondje uit.


Afhaal service
Mocht u er de voorkeur aan geven om van onze specialiteiten thuis te genieten, dan biedt onze afhaalservice de kwaliteit die u van ons gewend bent tegen een gereduceerd tarief (tot 30%).


De beste prijzen, een sfeervolle omgeving en de beste service


De cuisine
Wij zijn er trots op dat de traditionele gerechten die wij serveren toonaangevend zijn voor de Indiase cuisine in Nederland. Deze eer is ons toegedicht door onder ander culinaire vakbladen als Ambiance, Avenue, Elsevier, Misset en Horeca Nederland. In onze keuken bereiden onze ervaren koks de gerechten op een traditionele wijze (o.a. in de Tandoori klei-oven). De kruiden en specerijen die zij voor uw schotels gebruiken zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd en samengesteld. De chef ziet er op toe, dat de kwaliteit van onze gerechten -waar wij bekend om staan- aan de hoogste eisen voldoet. Wij zijn bijzonder trots op de overheerlijke curry- en Tandoori-specialiteiten van onze koks, waarin zij onze melanges verwerken. U kunt alvast een selectie uit de menukaart bekijken.


Catering service
Als ervaren cateraar versiert de Kohinoor gaarne uw speciale aangelegenheden met Indiase specialiteiten. Van kleine lekkernijen tot en met uitgebreide maaltijden haalt u naar eigen wense de mystieke sfeer van de Oriënt in huis of op kantoor.






Buffet- & Partyservice
Voor groepen verzorgen wij op verzoek buffet faciliteiten van het hoogste niveau. Een unieke samenstelling van onze beste curries en tandoorigerechten. Tevens behoren de buffetavonden op iedere donderdagavond en het a la carte dineren voor groepen tot de mogelijkheden van onze veelzijdige service. Het enige wat u hoeft te doen is vragen naar uw gastheer Bashir Ahmed. 06-22428205.



Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]