Riaz in Amsterdam

Riaz
Bilderdijkstraat 193
1053KS Amsterdam
Telefoon: (020)6836453


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 18 per persoon alles inclusief.*


Bij Riaz kunt u Indiaas, Surinaams eten. Riaz is gevestigd aan de Bilderdijkstraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 40 gasten.

Meer informatie over Riaz:

In Amsterdam Oud-West zit Surinaams Indisch en Indiaas Restaurant Riaz.

Sinds 1981staan wij bekend om onze heerlijke gerechten die dagelijks vers worden bereid.

In het pas verbouwde restaurant is plaats voor meer dan 40 personen, waar men in een ontspannen en gezellige sfeer kan genieten van moeders kookkunsten.

Wij onderscheiden ons al jaren door steeds weer traditionele gerechten op de kaart te zetten, zoals bijvoorbeeld heerlijke
Heri Heri en lekkere pittige Pindasoep.

Verder is het voor ons belangrijk dat ons eten HALAL is. Dit houdt o.a. in dat het vlees ritueel geslacht is en dat wij geen alcoholische dranken verkopen.Zoals de bevolking in Suriname bestaat uit een mengelmoes van Creolen, Hindoestanen, Javanen en Chinezen, zo is de Surinaamse keuken een mengelmoes van verschillende gerechten. Ons menukaart bestaat dan ook uit Surinaamse, Indische en Indiase gerechten.

Broodjes

Onze broodjes kunt u tussen 11.30 uur en 17.00 uur bij ons komen halen of ter plekke nuttigen. U heeft keuze uit onderstaande broodjes. Alle broodjes kosten € 3,00. Ook kunnen wij uw catering verzorgen (zie de link boven).

Kipfilet, Bakkeljauw, Lever, Maagjes, Sardines, Pom, Lams, Rund, Saté, Gehakt Bal, Kousenband/Garnalen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]