Koh-I-Noor in Amsterdam

Koh-I-Noor
Rokin 18
1012KR Amsterdam
Telefoon: 020-627 21 18


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Koh-I-Noor kunt u Indiaas eten. Koh-I-Noor is gevestigd aan de Rokin te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Koh-I-Noor bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Koh-I-Noor:

Prijzen vanaf: 13,50

Restaurant Koh-I-Noor is een familiebedrijf, dat vanaf 1981 aan de Westermarkt in hartje Amsterdam is gevestigd en naam heeft gemaakt met haar bediening, kwaliteit en kwantiteit van de gerechten. Na binnenkomst wordt u ontvangen door een aangename geur en een zeer gastvrije bediening.
De Indiase keuken berust op de kunst om kruiden en specerijen te mengen en is reeds enkele eeuwen oud. Op de menukaart vindt u gerechten uit verschillende delen van India, die al naar gelang het klimaat, de produkten van een bepaalde streek, godsdienstige en volkenkundige achtergronden verschillende bereidingsvoorschriften kennen. De prijzen van de gerechten liggen rond de € 5,- en € 13,- voor respectievelijk voor- en hoofdgerechten.
U bent van harte welkom om te komen genieten van de specialiteiten uit de kwaliteitskeuken van Koh-I-Noor. Indien gewenst wordt U bij Uw keuze geholpen door het vakbekwame personeel voor Uw smaak (niet alle Indiase gerechten hoeven heet te zijn!). U kunt dit ook thuis doen, Koh-I-Noor bezorgt namelijk in de gehele binnenstad, maar dan mist u uiteraard wel de extra dimensie die het gezellige en warme interieur biedt.

We do home delivery from 17:00 - 22:00 hrs, phone 020-623 31 33 for the menu
Wij bezorgen thuis van 17:00 - 22:00 uur, bel 020-623 31 33 voor het menu


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]