Indian Express in Amsterdam

Indian Express
Pieter Langendijkstraat 37
1054XX Amsterdam
Telefoon: 020 ? 612 84 88


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Indian Express kunt u Indiaas eten. Indian Express is gevestigd aan de Pieter Langendijkstraat te Amsterdam in de wijk Overtoomse Veld. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Indiaas eten afhalen. Indian Express bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Indian Express:

Welkom op de site van Indian Express!!

Algemeen

Bij Indian Express vind u vele keuze- en variatie mogelijkheden in de authentieke Indiase keuken. Er worden dagelijks voor zowel vegetariërs en non-vegetariërs heerlijke gerechten klaargemaakt, mede door de eigen samenstelling van de kruiden. Het koken in een klei-oven is een van de vele specialiteiten en voordelen die Indian Express u te bieden heeft, omdat al het vet verbrand uit de vleesproducten. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw gerechten zelf samen te stellen. Het is ook mogelijk om cateringservices bij Indian Express af te nemen. De 35 jaar aan ervaring verzekerd u ervan dat u altijd een tevreden klant zult zijn bij Indian Express!!


Bezorging:

Dagelijks bezorgd Indian Express verse maaltijden bij u aan de deur.
De Bezorgservice van Indian Express is tussen 16.30 uur en 23.00 uur, 7 dagen per week.


Catering & Party services:

Het is nu ook mogelijk om bij bestellingen ook de cateringservices af te nemen bij Indian Express om uw gasten te laten bedienen, bij bijvoorbeeld feestgelegenheden. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Indian Express (zie contactgegevens).


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]