Akbar in Amsterdam

Akbar
Korte Leidsedwarsstraat 15
1017PV Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 6242211


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Akbar kunt u Indiaas eten. Akbar is gevestigd aan de Korte Leidsedwarsstraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Halal. Lunch op afspraak.

Meer informatie over Akbar:

Restaurant Akbar, een familiebedrijf en opgericht in 1981, was een van de eerste Indiase restaurants in Amsterdam. Onze keuken serveert gerechten afkomstig uit Noord India / Punjabi stijl. Onze koks zijn Indiaas en onze chefkok is reeds vanaf het allereerste begin bij ons. Het restaurant is ingericht in Moghul stijl en aangekleed door allerlei voorwerpen die wij in de loop der jaren hebben verzameld. De bediening kunt u aanspreken in het Nederlands, Engels en/of Hindi.

Verlangt u naar dat ene gerecht dat u op die prachtige vakantie in India heeft gegeten of dat ene gerecht dat Rakhee auntie altijd zo heerlijk maakte maar u op geen enkel menu tegenkomt? Laat het ons weten, het liefst van te voren zodat we zeker zijn dat alle ingredi�nten aanwezig zijn, en u kunt genieten van uw favoriete gerecht!

Wij zijn ook zeer trots op het feit dat wij een groot aantal mensen tot onze vaste klantenkring mogen rekenen waaronder een redelijk aantal bekendheden. Een leuke anekdote in dit kader is dat een van de leden van Take That, Gary Barlow, altijd als hij in het door hem geliefde Amsterdam is, bij ons komt eten. Hoe gek hij op ons restaurant is werd duidelijk toen hij een reisprogramma voor de Engelse BBC aan het opnemen was, in Amsterdam en vroeg of hij ons restaurant mocht aanprijzen als h�t Indiase restaurant van Amsterdam. U begrijpt daar hadden wij geen bezwaar tegen en sinds de uitzending van dat bewuste programma is het aantal Engelse klanten vertienvoudigd!

Goed om te weten is dat zowel moslims als hindoes bij ons kunnen komen eten aangezien al ons vlees Halal is en wij dus geen rundvlees als ook varkensvlees verwerken in onze gerechten. Wij zijn hiervoor zelfs gecertificeerd! Ook voor vegetari�rs hebben wij een uitgebreide keuze aan geschikte gerechten.


Openingstijden:

Maandag:16.00 - 00.30
Dinsdag:16.00 - 00.30
Woensdag:16.00 - 00.30
Donderdag:16.00 - 00.30
Vrijdag:16.00 - 00.30
Zaterdag:16.00 - 00.30
Zondag:16.00 - 00.30


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]